Jeśli chcesz całkowicie i nieodwołalnie usunąć swoje konto, zaloguj się do swojego profilu, przejdź do działu ustawień i kliknij formularz całkowitego usunięcia w dolnej części witryny. Pamiętaj, że korzystając z tego formularza, przesyłasz jedynie do działu wsparcia oficjalne zgłoszenie. Czynność ta nie prowadzi jeszcze do usunięcia profilu. Otrzymasz od nas automatyczną wiadomość, w której znajdziesz informacje, jak dokończyć proces usuwania.

Pamiętaj, że wysłanie większej liczby zgłoszeń w ciągu kilku godzin lub dni NIE PRZYSPIESZY weryfikacji.

Jeśli zarejestrowałeś się w naszym serwisie za pośrednictwem strony zewnętrznej (przez Facebooka), pamiętaj, że możesz w pełni usunąć swoje konto tylko za pomocą hasła.

Jeśli jeszcze nie ustaliłeś hasła, postępuj według poniższej instrukcji:

1. Zaloguj się na swoje konto.

2. Przejdź do działu „Ustawienia”.

3. Zmień swoje hasło (pole „Obecne hasło” pozostaw puste!).

Pamiętaj, że powyższa instrukcja dotyczy wyłącznie naszego serwisu i naszych serwerów! Jeśli wykupiłeś członkostwo premium za pośrednictwem sklepu na Androidzie/iOS, będziesz musiał skontaktować się z nim bezpośrednio, aby zmienić lub usunąć posiadane przez niego dane (na przykład żeby wstrzymać automatyczne odnawianie subskrypcji premium).